Efsanelerle Boğaziçi Balosu, 6 Aralık 2014

Sevgili Mezunlarımız ve Vakfımızın Değerli Bağışçıları, 

Boğaziçi Üniversitesi mezunlarımızla ilişkileri geliştirmenin yanında öğrencilerimize burs, öğretim üyelerimizin akademik ve araştırma faaliyetlerine destek sağlayabilmek amacıyla 6 Aralık 2014 tarihinde Raffles Hotel’de "Efsanelerle Boğaziçi Balosu 2014" adıyla bir buluşmayı daha gerçekleştirdik. 

Bilet gelirleri ve bağış taahhütlerinin 2.16milyon TL olduğu etkinliğe 600 Boğaziçi Üniversitesi ve Robert Kolej mezunu katıldı.   Mezunumuz Jülide Ateş İskeçeli (BÜ’ 98) gecenin sunuculuğunu üstlenirken, bir diğer mezunumuz Cem Yılmaz’ın (BÜ’ 97) bağış müzayedesini sunmasının ardından Mazhar Fuat Özkan konseriyle gece devam etti. 

Vodafone Red ana sponsorluğu ve Audi, Nurol GYO, IWC'nin değerli destekleriyle gerçekleşen gecenin sonunda 72 Boğaziçi Üniversitesi öğrencisine bir yıllık burs sağlanırken, Hamlin Hall ve Theodorus Hall'da 13 yurt odası ile kuzey kampüste  5 bankımız  isimlendirildi ve 21 tuğla bağışı alındı.  Sunset Grill&Bar'da Cem Yılmaz ve Nevzat Aydın ile yemek için toplam 200bin TL bağış alınırken, "Senin de Bir Dikili Ağacın Olsun" çağrısıyla güney kampüste yer alan 7 ağaca isim verildi ve yaklaşık 565bin TL bağış taahhüdü alındı. 

“Efsanelerle Boğaziçi Balosu 201”e katılabilen mezunlarımız, bağışçılarımız ve bizi destekleyen kurumlara en içten duygularla teşekkür ederken, o gece bizlerle olamayan mezunlarımızı da önümüzdeki dönemde düzenleyeceğimiz mezun etkinliklerinde ve Üniversitede aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı ve katılımlarınızdan  güç alacağımızı belirtir, sevgi ve selamlarımı sunarım.


Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu
Yönetim Kurulu Başkanı

 

EBB 2014 Katılımcı ve Destekçi Listemiz için tıklayınız.
EBB 2014 Kurumsal Bağışçı ve Sponsor Listemiz için tıklayınız.
EBB 2014 Bağış Müzayedesine Destek Verenlerin Listesi için tıklayınız.
EBB 2014 Bağış Müzayedesi Ürün Listesi ve Bağış Dağılım Tablosu için tıklayınız.
EBB 2014 Fotoğraflarını görmek ve bilgisiyarınıza indirmek için tıklayınız.
EBB 2014 Videosunu izlemek için tıklayınız. İndirmek için tıklayınız.